Seizoen 2012


 

Hemicuda Rally 6-7 Oktober 2012

Zondag 7 oktober stonden 2 wagens aan de start. De Golf van het team werd bestuurd door Stef Dewulf en genavigeerd door Jan Vandoolaeghe. De tweede wagen die aan de start kwam was de “kleine Porsche”. Kris Willaert en Mathieu Vandoolaeghe herhaalden wat niet lukte in de Rally van Staden. Kris reed de eerste boucle, Mathieu de rest. Het was een dag vol amusement! De Porsche eindigde 20e na een tweetal verloren minutjes op de voorlaatste proef. Jammer dat het team Stef-Jan heeft moeten opgeven met een kleine mechanische breuk.

 

 

De Keyser Sport maakt zich klaar voor de Ypres Historic Rally 2012!

De O-Wagen, een Porsche 911 van het bouwjaar 1976, wordt dit jaar bestuurd door Wouter De Keyser en genavigeerd door Kris Willaert.
De 2e wagen die aan de start komt in dit team is samengesteld uit Joost De Keyser en Veerle Breyne-Willaert. Ze starten met nummer 360.  Zij zijn uiteraard ook al niet meer aan hun proefstuk toe in Ieper.

3e wagen wordt bestuurd door Manu Mackelberg  met nummer 346. Met heel wat Rally ervaring zet Manu zich achter het stuur van ook al een Golf 1 GTI. Voor de gelegenheid wordt hij in Ieper genavigeerd door Mathieu Vandoolaeghe die dit jaar zijn vaste rijder moet afstaan om de plaats van Lode in te nemen.